Premiéra

25.02.2013 09:00

(Z webu divadla Semafor)

Člen divadla Semafor, herec a zpěvák Jiří Štědroň sám napsal a sám zrežíroval hořkou hudební komedii JSME TÝM s podtitulem Jednou jsi dole, jednou nahoře, aneb jak je těžké být umělcem.

A nejen to, sám napsal pro hru i nové písně a sám také ztvárnil jednu z postav. Další hlavní postavu velmi osobitě hraje - a samozřejmě také zpívá - Jiří Zonyga, který si získal obdiv v televizní soutěži X faktor.

Je to příběh neúspěšného herce Viktora Rybáře, který se shodou náhod stane obětí náhle vzniklé slávy. Partnerkami obou mužských protagonistů jsou mladé herečky a zpěvačky Markéta Zehrerová, známá z muzikálů Tři mušketýři, Johanka z Arku a dalších a Daniela Kroftová, kterou můžete vidět v muzikálu Kapka medu pro Verunku, nebo v představení Vánoční koleda.

Příběh hudební komedie JSME TÝM se točí kolem hereckého života, střídání radostí a zklamaní, očekávaných proher i neočekávaných úspěchů s překvapivou a pro hrdiny hořkou závěrečnou pointou.

Příběh velmi působivě doplňují původní písničky Jiřího Štědroně v podání všech čtyř protagonistů. Zajímá Vás, jak se to Jiřímu Štědroňovi povedlo?

Přijďte se podívat.
Premiéra v Divadle Semafor je v úterý 19.března a 1.repríza 2.dubna vždy v 19hod.